MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerCompleet | 10:00 - 12:00
Share |

Content about Swissport

november 24, 2017

Medewerkers van bagage- en passagiersafhandelaar Swissport voerden vrijdagochtend opnieuw actie. Gesteund door vakbond FNV hielden zij een stiptheidsactie aan de incheckbalie......

Medewerkers van bagage- en passagiersafhandelaar Swissport voerden vrijdagochtend opnieuw actie. Gesteund door vakbond FNV hielden zij een stiptheidsactie aan de incheckbalie.

Reizigers moesten daardoor mogelijk langer in de rij staan. Tijdens het inchecken van vluchten hielden de actievoerders zich stipt aan de veiligheidsregels.

Dit betekende onder meer dat ze geen koffers zwaarder dan 25 kilogram tilden zonder hulp. Volgens FNV kampt Swissport al langer met een onderbezetting.

november 24, 2017

Personeel van afhandelingsbedrijf Swissport heeft donderdagochtend stiptheidsacties gehouden op Schiphol.....

SCHIPHOL - Personeel van afhandelingsbedrijf Swissport heeft donderdagochtend stiptheidsacties gehouden op de nationale luchthaven. Vanaf 6.00 uur werkten de Swissport-medewerkers strikt volgens de veiligheidsregels.
Het is de eerste actie die zij houden sinds het verstrijken van een ultimatum, vorige week dinsdag. Vakbond FNV wil dat Swissport meer personeel aanneemt om de werkdruk te verlichten.

De Swissport-medewerkers werken bij de incheckbalies, de gates, in de bagagekelder, in de lounges en op het platform.

oktober 21, 2017

Vakbond FNV beraadt zich op acties bij afhandelaar Swissport op Schiphol. Dit bedrijf verzorgt de dienstverlening aan passagiers van onder andere TUI, Corendon en Turkish Airlines......

Vakbond FNV beraadt zich op acties bij afhandelaar Swissport op Schiphol. Dit bedrijf verzorgt de dienstverlening aan passagiers van onder andere TUI, Corendon en Turkish Airlines.

De medewerkers klagen over de hoge werkdruk bij hun werk aan de incheckbalies, de gates, in de bagagekelder, in de lounges en op het platform.

Het gaat om meer dan achthonderd mensen. Het bedrijf zou verzuimen om iets aan de werkdruk te doen.