MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Onderweg | 16:00 - 18:00
Share |

Content about Team Sportservice Haarlemmermeer

november 15, 2018

De Hoofddorpse tennisverenigingen TC Arnolduspark, TV Hoofddorp en TV In den Boogaerd hebben onder begeleiding van Team Sportservice Haarlemmermeer en de KNLTB een uniek samenwerkingsconvenant getekend.......

De Hoofddorpse tennisverenigingen TC Arnolduspark, TV Hoofddorp en TV In den Boogaerd hebben onder begeleiding van Team Sportservice Haarlemmermeer en de KNLTB een uniek samenwerkingsconvenant getekend. Zij gaan aan het begin van het seizoen gezamenlijke open dagen organiseren, er komt een uitwisselingstoernooi voor jeugdleden en zij gaan scholieren kennis laten maken met tennis tijdens een schoolsporttoernooi. Tenslotte zullen tennissers uit de regio deel kunnen nemen aan het toernooi Hoofddorp Masters.

oktober 12, 2018

Gemeente Haarlemmermeer en Team Sportservice Haarlemmermeer denken tijdens het Sportcafé in Nieuw-Vennep aan een nieuw sportbeleid......

Gemeente Haarlemmermeer en Team Sportservice Haarlemmermeer denken tijdens het Sportcafé in Nieuw-Vennep aan een nieuw sportbeleid.

Tijdens deze interactieve avond op maandag 15 oktober halen sportverenigingen, vakleerkrachten en andere belangstellenden ideeën en informatie op voor een toekomstbeeld van sport en bewegen.

Team Sportservice gaat graag met de aanwezigen in gesprek en zijn benieuwd naar ervaringen uit het werkveld.

juli 19, 2018

Na een succesvol seizoen Nordic Walking in Zwaanshoek, breidt Team Sportservice Haarlemmermeer samen met Stichting Maatvast de wandelgroep uit naar Beinsdorp........

Na een succesvol seizoen Nordic Walking in Zwaanshoek, breidt Team Sportservice Haarlemmermeer samen met Stichting Maatvast de wandelgroep uit naar Beinsdorp. Vanaf 24 juli is iedereen welkom bij dorpshuis Het Eiland aan Rietkraag om elke dinsdagochtend van half tien tot half elf met de zogenaamde poles te lopen. Docent Ruud Jongerhuis volgde als vrijwilliger een wandelopleiding via Team Sportservice en organiseert sindsdien met veel plezier de lessen. Er wordt telkens tussen de drie en vijf kilometer afgelegd.

mei 4, 2018

Team Sportservice Haarlemmermeer voert samen met RIBW Kennemerland/Amstelland en het Leger des Heils het sportproject ‘Move It’ uit.....

HOOFDDORP - Team Sportservice Haarlemmermeer voert samen met RIBW Kennemerland/Amstelland en het Leger des Heils het sportproject ‘Move It’ uit. Dit project is gericht op het ontwikkelen van passend sportaanbod voor mensen met psychische problematiek.

mei 3, 2018

Vanaf 3 mei staat Team Sportservice Haarlemmermeer elke donderdagmiddag van vijf tot zeven uur klaar voor de inwoners van Floriande met een passend sport- en beweegadvies........

HOOFDDORP - Vanaf 3 mei staat Team Sportservice Haarlemmermeer elke donderdagmiddag van vijf tot zeven uur klaar voor de inwoners van Floriande met een passend sport- en beweegadvies. Deskundigen informeren jong en oud over het beweegaanbod in de regio, zoals een wandelgroep voor gevorderden of het aanbod van sportverenigingen. Het advies is gratis en het maken van een afspraak is niet nodig.

september 23, 2017

Vanaf maandag 25 september organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer elke maandag een sportinstuif in zaal 1 van de Boskern in de Hoofddorpse wijk Overbos.....

Vanaf maandag 25 september organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer elke maandag een sportinstuif in zaal 1 van de Boskern in de Hoofddorpse wijk Overbos.

Tussen half 4 en half 5 zijn kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar welkom om onder begeleiding te sporten en te bewegen.

De sportinstuif in Overbos is gratis en aanmelden vooraf is niet nodig. Er staan allerlei sporten en spelletjes op het programma tijdens de instuif, van trefbal tot verstoppertje.

september 20, 2017

Vanaf deze week werkt Sportservice Haarlemmermeer onder een nieuwe naam: Team Sportservice Haarlemmermeer. Ook zijn een nieuw logo en een nieuwe website gelanceerd.......

Vanaf deze week werkt Sportservice Haarlemmermeer onder een nieuwe naam: Team Sportservice Haarlemmermeer. Ook zijn een nieuw logo en een nieuwe website gelanceerd.

Team Sportservice Haarlemmermeer stelt zich ten doel alle inwoners van de gemeente te laten profiteren van de positieve effecten van sporten en bewegen.

Team Sportservice Haarlemmermeer organiseert in opdracht van de gemeente tal van sport- en beweegprojecten. Dat doet zij in samenwerking met scholen, sportaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties en andere organisaties.