MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Tim van Essen

juli 10, 2017

Naar aanleiding van een motie van de HAP gaat de gemeente Haarlemmermeer bekijken wat men kan met de nieuwste ICT toepassingen in de openbare ruimte.......

HOOFDDORP – Naar aanleiding van een motie van de HAP gaat de gemeente Haarlemmermeer bekijken wat men kan met de nieuwste ICT toepassingen in de openbare ruimte.

Haarlemmermeer krijgt de komende jaren te maken met uitdagingen op het vlak van bereikbaarheid, zorg en welzijn, leefbaarheid, energie en economische vitaliteit.

De lokale politieke partij HAP wil de gemeente hierbij laten experimenteren met het ICT-programma de slimme stad, oftewel “smart city”.

februari 2, 2017

De fractie van de HAP heeft het college schriftelijke gevraagd of de gemeente afdoende maatregelen heeft genomen om het lekken van data te voorkomen.....

HAARLEMMERMEER - De fractie van de HAP heeft het college schriftelijke gevraagd of de gemeente afdoende maatregelen heeft genomen om het lekken van data te voorkomen en of bij eventueel lekken dit op de juiste wijze wordt gemeld. Directe aanleiding hiervoor is berichtgeving vorige week van het programma Reporter Radio dat ongeveer de helft van alle onderzochte gemeenten datalekken niet meldt bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Sinds begin vorig jaar zijn alle gemeenten verplicht datalekken te melden. Als dat niet op tijd gebeurt, kunnen er fikse boetes worden opgelegd.

november 30, 2016

HAP-raadslid Tim van Essen wil middels schriftelijk vragen aan het college van B en W weten of online ondersteuning straks ook buiten de reguliere kantooruren mogelijk is.....

HOOFDDORP - HAP-raadslid Tim van Essen wil middels schriftelijk vragen aan het college van B en W weten of online ondersteuning straks ook buiten de reguliere kantooruren mogelijk is.

Want steeds meer inwoners en ondernemers regelen hun zaken met de gemeente via sociale media zoals Facebook, Twitter en WhatsApp.

Van Essen stelt dat de digitalisering niet stil staat en er tegenwoordig ook sprake is van ruimere openingstijden van webcare-afdelingen bij bedrijven.

Bron: hcnieuws.nl
 

november 9, 2016

CDA-raadslid Herman Koning en HAP-collega Tim van Essen vragen opnieuw aandacht voor de slechte bereikbaarheid met openbaar vervoer van vier zorgcentra in Hoofddorp......

HOOFDDORP - CDA-raadslid Herman Koning en HAP-collega Tim van Essen vragen opnieuw aandacht voor de slechte bereikbaarheid met openbaar vervoer van vier zorgcentra in Hoofddorp. De buurtbus die bijna voor de deur stopt is geen goed alternatief omdat die niet op zaterdag en zondag rijdt. Deze situatie is afgelopen voorjaar ontstaan toen Connexxion-bus 340 een nieuwe halte kreeg bij de Geniedijk. Sindsdien wordt niet meer gestopt bij de RK kerk en Houtwijkerveld. Het besluit daartoe bleek al in september 2014 te zijn genomen, maar dat was de gemeenteraad van Haarlemmermeer ontgaan.

september 17, 2016

HAP-raadslid Tim van Essen maakt zich zorgen over de huidige taximisstanden op Schiphol........

HAP-raadslid Tim van Essen maakt zich zorgen over de huidige taximisstanden op Schiphol.

Gemeenteraadslid Van Essen zegt dat hij meerdere dagen op Schiphol is geweest om eventuele misstanden te onderzoeken.

Volgens het raadslid heeft hij ronselaars gezien die van alles doen om mensen in een taxi te krijgen en daarbij misbruik maken van hesjes en pasjes.

“Er zijn op Schiphol weliswaar beveiligers en officieel heet het dat de overlast is teruggedrongen, maar in de praktijk lijkt er weinig verandert’’, aldus Van Essen.

december 3, 2013

HAP houdt dinsdagavond haar maandelijkse fractiespreekuur. Fractieleden Ron Heimerikx en Tim van Essen zitten van 19.00 uur tot 20.00 uur in het raadhuis klaar om inwoners en vertegenwoordigers van lokale bedrijven en organisaties te woord te staan.....

HAARLEMMERMEER - HAP houdt dinsdagavond haar maandelijkse fractiespreekuur. Fractieleden Ron Heimerikx en Tim van Essen zitten van 19.00 uur tot 20.00 uur in het raadhuis klaar om inwoners en vertegenwoordigers van lokale bedrijven en organisaties te woord te staan. Klachten of opmerkingen over het functioneren van de gemeente? Laat het weten! Ook mensen die goede ideeën hebben, waar de politiek mee aan de slag kan, zijn bij HAP van harte welkom.