MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 02:00 - 08:00
Share |

Content about Transavia

februari 14, 2018

Piloten van Transavia zijn van plan om in de tweede helft van februari te gaan staken......

SCHIPHOL - Piloten van Transavia zijn van plan om in de tweede helft van februari te gaan staken. Dat kan mensen treffen die in de voorjaarsvakantie weg willen. De circa 500 piloten zitten al ruim een jaar zonder cao. De onderhandelingen over betere arbeidsvoorwaarden liepen vrijdag stuk en volgens de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers VNV lijkt een staking nu nog de enige manier om de eisen af te dwingen. De piloten eisen een stabieler rooster en meer grip op hun vrije tijd.

februari 14, 2018

Luchtvaartmaatschappij Transavia mag een piloot die vorig jaar werd veroordeeld vanwege een dodelijk ongeluk in Loosdrecht niet ontslaan......

Luchtvaartmaatschappij Transavia mag een piloot die vorig jaar werd veroordeeld vanwege een dodelijk ongeluk in Loosdrecht niet ontslaan. De rechter oordeelde dat het "extreem gevaarlijke rijgedrag" van de 32-jarige Casper van W. niet betekent dat hij zijn functie als piloot niet zou kunnen uitoefenen. Volgens de rechtbank wist Transavia al dat Van W. als verdachte van het ongeluk in beeld was, toen het bedrijf hem in vaste dienst nam.

januari 26, 2018

Luchtvaartmaatschappij Transavia is een samenwerking gestart met Post NL, waardoor bagage bij passagiers thuis opgehaald en afgeleverd kan worden.....

SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappij Transavia is een samenwerking gestart met Post NL, waardoor bagage bij passagiers thuis opgehaald en afgeleverd kan worden. 

Momenteel vindt er een pilot plaats met een beperkt aantal deelnemers, maar Transavia belooft dat in de nabije toekomst alle passagiers van de service gebruik kunnen maken.

november 14, 2017

Transavia heeft eind vorige week haar eerste zogenaamde Peter Pan vliegtuig onthuld. De beschildering van het vliegtuig is ontworpen ter ere van de vijftigste verjaardag van Transavia en de samenwerking met de Peter Pan Vakantieclub......

Transavia heeft eind vorige week haar eerste zogenaamde Peter Pan vliegtuig onthuld. De beschildering van het vliegtuig is ontworpen ter ere van de vijftigste verjaardag van Transavia en de samenwerking met de Peter Pan Vakantieclub.

Het vliegtuig is vernoemd naar Wilco van Elk, de oprichter van de Peter Pan foundation. De Peter Pan Vakantieclub is in 1996 opgericht door medewerkers van Transavia en organiseert vakanties voor jongeren die door een beperking, handicap of chronische ziekte niet goed in staat zijn zelfstandig op vakantie te gaan.

september 8, 2017

KLM en de Nederlandse tak van Transavia hebben in de zomermaanden juli en augustus een recordaantal van acht miljoen passagiers vervoerd......

KLM en de Nederlandse tak van Transavia hebben in de zomermaanden juli en augustus een recordaantal van acht miljoen passagiers vervoerd.

De stijging van de KLM- vervoercijfers van augustus zat voor het grootste deel op Europa, waar zowel de capaciteit als het aantal passagiers flink steeg.

Bij KLM steeg het aantal passagiers op longhaulvluchten in augustus met 1,1 procent naar 984.000.

Op de korte en middellange afstand was sprake van een groei van liefst 9,2 procent tot ruim twee miljoen.

juli 7, 2017

Luchtvaartmaatschappij Ryanair wil verder groeien in Nederland, maar krijgt de daarvoor benodigde start- en landingstijden niet.....

SCHIPHOL - Luchtvaartmaatschappij Ryanair wil verder groeien in Nederland, maar krijgt de daarvoor benodigde start- en landingstijden niet. De Ierse prijsvechter vermoedt dat de Nederlandse overheid KLM en Transavia wil beschermen.
Dat meldt Transport-online op haar website.

Ryanair gaat daarover klachten indienen bij de Autoriteit Consument & Markt en de Europese Commissie.

mei 31, 2017

Transavia moet een schadevergoeding betalen aan passagiers wegens vertraging van hun vlucht op 15 juli 2015...........

SCHIPHOL - Transavia moet een schadevergoeding betalen aan passagiers wegens vertraging van hun vlucht op 15 juli 2015. De vertraging ontstond nadat de piloot van het vliegtuig door twee passagiers die zich misdroegen geslagen en bespuugd werd. Hij liep daardoor een bloedneus en een snee in zijn neus op. De bemanning achtte het daarna niet langer veilig om nog passagiers te vervoeren en vloog met een leeg vliegtuig van Barcelona terug naar Amsterdam. De achtergebleven passagiers moesten 4.5 uur wachten voor ze met een vervangend vliegtuig mee konden.

maart 3, 2016

Sinds dinsdag is Transavia via WhatsApp bereikbaar...........

SCHIPHOL – Sinds dinsdag is Transavia via WhatsApp bereikbaar in zeven talen. Vorig jaar februari lanceerde Transavia de berichtenservice als proef in het Nederlands, wat in een jaar resulteerde in bijna 200.000 WhatsAppjes met vragen over dienstverlening en boekingen.

Daarom kunnen WhatsAppers vanaf vandaag ook in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees bij de luchtvaartmaatschappij terecht. Daarmee is Transavia de eerste lowcost luchtvaartmaatschappij die WhatsApp volledig opneemt als service kanaal.

september 21, 2013

Transavia.com zet volgend jaar zomer zeven procent meer capaciteit in. Dit komt neer op zo’n 225.000 extra stoelen. De extra stoelen worden voornamelijk op nieuwe bestemmingen ingezet...... 

Transavia.com zet volgend jaar zomer zeven procent meer capaciteit in. Dit komt neer op zo’n 225.000 extra stoelen.

De extra stoelen worden voornamelijk op nieuwe bestemmingen ingezet. Zo wordt het aanbod aan stedentrips en korte vakanties uitgebreid. De nieuwe bestemming Turijn zal ook in de zomer vier keer per week worden aangevlogen.

Daarnaast worden frequenties verhoogd naar zonbestemmingen zoals Griekenland en de Balearen.
Met het nieuwe vluchtschema zijn vanuit Nederland meer dan 100 bestemmingen direct boekbaar.

juli 9, 2013

Problemen tijdens een Transavia vlucht van het Griekse Kalamata naar Schiphol. Dat meldt de website Schiphol Vandaag. Maandag heeft de luchtvaartmaatschappij een tussenlanding moeten maken op het vliegveld van Athene.....

KALAMATA/SCHIPHOL - Problemen tijdens een Transavia vlucht van het Griekse Kalamata naar Schiphol. Dat meldt de website Schiphol Vandaag. Maandag heeft de lucht-vaartmaatschappij een tussenlanding moeten maken op het vliegveld van Athene.

Twee leden van het cabinepersoneel van Transavia voelden zich niet lekker en dus werd besloten om de reis tijdelijk te onderbreken. Volgens een passagier gebeurde dat al na een kwartier vliegen. De passagiers zijn met een ander toestel en andere bemanning naar Schiphol gebracht.
 

april 11, 2013

Transavia.com heeft in samenwerking met het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen het centrum van Barcelona overladen met bloemen ....

SCHIPHOL - Transavia.com heeft in samenwerking met het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen het centrum van Barcelona overladen met bloemen en het Placa de la Catedral veranderd in een indrukwekkende bloementuin van 50.000 tulpen.
Annemarie Hoogeveen van Transavia overhandigde in het bijzijn van de Nederlandse consul Dirk Kremer ook nog 10.000 tulpenbollen aan de burgermeester van Barcelona voor de stadstuinen.

februari 11, 2013

Een Boeing 737-800 van Transavia is zondagochtend uit voorzorg teruggekeerd naar Schiphol. Er zou een aanwijzing zijn voor een motorstoring, zo heeft de luchtvaartmaatschappij laten weten.....

Een Boeing 737-800 van Transavia is zondagochtend uit voorzorg teruggekeerd naar Schiphol. Er zou een aanwijzing zijn voor een motorstoring, zo heeft de luchtvaartmaatschappij laten weten.
Het vliegtuig met 158 passagiers aan boord was op weg naar Innsbruck in Oostenrijk. De passagiers zijn later op de zondag alsnog daarheen gevlogen.
 

januari 29, 2013

Mensen met vliegangst kunnen dit bericht negeren of snel lezen en weer vergeten. Een piloot van Transavia is onlangs tijdens een vlucht naar Kreta in slaap gevallen......

SCHIPHOL - Mensen met vliegangst kunnen dit bericht negeren of snel lezen en weer vergeten. Een piloot van Transavia is onlangs tijdens een vlucht naar Kreta in slaap gevallen.
Dat meldt de website van het Haarlems Dagblad.
De luchtvaartmaatschappij heeft de krant laten weten dat er onderzoek naar het incident wordt gedaan. Toch staat nu al vast dat de in slaap gevallen piloot niet gestraft zal worden.