MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about VV Zwanenburg

juni 22, 2018

Voetbalvereniging Zwanenburg heeft de promotie naar de derde klasse afgedwongen. Afgelopen donderdag won de club in de verlenging met 1 – 4 van Waterwijk uit Almere......

Voetbalvereniging Zwanenburg heeft de promotie naar de derde klasse afgedwongen. Afgelopen donderdag won de club in de verlenging met 1 – 4 van Waterwijk uit Almere.

Hierna kon het team van trainer Mehmet Simsek genieten van het bereiken van de derde klasse.

Het heeft Zwanenburg de afgelopen maand niet meegezeten. Op 21 mei verloor het tegen de verwachting in van het Heemsteedse HBC en ging het kampioenschap niet door.

juni 11, 2018

Het eerste elftal van voetbalvereniging Zwanenburg is nog één wedstrijd af van promotie naar de derde klasse.......

Het eerste elftal van voetbalvereniging Zwanenburg is nog één wedstrijd af van promotie naar de derde klasse.

De ploeg van trainer Mehmet Simsek was zondagmiddag veel te sterk voor NFC. De Zwanenburgers wonnen met 4-0.

In de finale tegen IVV uit Landsmeer, dat afrekende met het Haarlemse DSS, heeft Zwanenburg het thuisvoordeel.

Na het net mislopen van het kampioenschap in de afgelopen competitie krijgt de club zo alsnog de kans om te promoveren.

juli 6, 2017

Voetbalvereniging Zwanenburg start volgend seizoen met een nieuwe aanpak van de jeugdopleiding: “Kanjers van morgen”.........

ZWANENBURG - Voetbalvereniging Zwanenburg start volgend seizoen met een nieuwe aanpak van de jeugdopleiding: “Kanjers van morgen”. De vrijwillige trainers en coaches bij vv Zwanenburg gaan begeleid worden door “Train de trainers”. Volgens bestuurslid Richard Padt (voetbalzaken jeugd) wil men door een vernieuwde aanpak van de jeugdopleiding de kwaliteit van voetbal in Zwanenburg en Halfweg sterk verbeteren. Op de website www.vvzonline.nl is meer informatie te vinden en daar kan men zich ook opgeven voor het lidmaatschap. 

april 6, 2017

In het Paasweekeinde houdt VV Zwanenburg voor de derde keer het Kika-toernooi......

ZWANENBURG - In het Paasweekeinde houdt VV Zwanenburg voor de derde keer het Kika-toernooi. Vorig jaar werd € 10.562 opgehaald en door diverse teams en andere clubs zijn ondertussen al verschillende acties gestart om dit jaar nog meer geld op te halen voor dit goede doel. Er worden koekjes verkocht, lege flessen verzameld en appeltaarten verkocht. Op de bar bij alle clubs staan blikken waar mensen een bijdrage in kunnen doen. De club met de hoogste opbrengst wordt beloond met een zuurpakket ter waarde van 500 euro ter beschikking gesteld door de firma Kesbeke.

september 30, 2016

Vrijdag 21 oktober, in de herfstvakantie, gaat organisator SportsGen Sportmarketing tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek naar voetbaltalent in Haarlemmermeer......

ZWANENBURG - Vrijdag 21 oktober, in de herfstvakantie, gaat organisator SportsGen Sportmarketing tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek naar voetbaltalent in Haarlemmermeer.
Zij doet dat met medewerking van de scouts van FC Volendam.

Alle jongens en meisjes geboren tussen 2005 en 2011 krijgen de kans om hun droom te verwezenlijken via een stage bij FC Volendam en/of een plek in het Jonger Oranje regioteam.

Locatie van deze voetbaldag is het complex van VV Zwanenburg.

Bron: dichtbij.nl.
 

december 13, 2014

Het bestuur van Vv Zwanenburg heeft onlangs een donatie van 2.000 euro ontvangen van de Stichting voor de buurt. .....

ZWANENBURG - Het bestuur van Vv Zwanenburg heeft onlangs een donatie van 2.000 euro ontvangen van de Stichting voor de buurt.

Deze stichting is onder andere opgericht uit de verkoop van het gebouw de Hoek. De beheerde gelden worden vervolgens terug gegeven aan de gemeenschap van Zwanenburg en Halfweg.

Deze donatie levert een flinke bijdrage aan kunstgras op het mini-veld, wat een grote wens is van de club.

november 12, 2014

VV Zwanenburg heeft het afgelopen zondag in Zwanenburg uitstekend gedaan tegen de koploper ZSGO-WMS. Het team van trainer Edwin Eefting verloor onterecht met 0-1......
 

VV Zwanenburg heeft het afgelopen zondag in Zwanenburg uitstekend gedaan tegen de koploper ZSGO-WMS.

Het team van trainer Edwin Eefting verloor onterecht met 0-1.

De eerste helft van de wedstrijd begon met een interessant duel. Zwanenburg bleef goed op de been tegen de sterke tegenstander.

De Amsterdammers scoorde al snel in de tweede helft. Zwanenburg probeerde daarna met man en macht de verdiende gelijkmaker te scoren maar dat wilde niet lukken.

Ondanks het verlies was trainer Eefting na afloop bijzonder tevreden over het vertoonde spel.

oktober 16, 2013

Vv Zwanenburg doet mee aan een actie van de collega's van Radio 538 om de leukste amateurvoetbalclub van Nederland te worden. De verenging is nu dringend op zoek naar Haarlemmermeerse fans die willen stemmen.....

ZWANENBURG - Vv Zwanenburg doet mee aan een actie van de collega's van Radio 538 om de leukste amateurvoetbal-club van Nederland te worden. De verenging is nu dringend op zoek naar Haarlemmermeerse fans die willen stemmen. Voor de winnaar van deze verkiezing ligt namelijk twintigduizend euro klaar. Op de website van voetbalvereniging Zwanenburg vind je meer informatie over de verkiezing. Ga naar www.vvzonline.nl

september 10, 2013

Met het onthullen van de laatste steen is zaterdagmiddag het nieuwe kleedkamercomplex van VV Zwanenburg in gebruik genomen. Voorzitter Nico van Offeren en bestuurslid Sven Kelder verrichtten de officiële handeling.......

ZWANENBURG - Met het onthullen van de laatste steen is zaterdagmiddag het nieuwe kleedkamercomplex van VV Zwanenburg in gebruik genomen.

Voorzitter Nico van Offeren en bestuurslid Sven Kelder verrichtten de officiële handeling.
In de zomer van 2012 ging de oude kantine, waar onder meer kleedkamers in waren gevestigd, in vlammen op.

“We hadden al plannen voor nieuwbouw en die kwamen daardoor in een stroomversnelling’’, vertelt Van Offeren.