MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Vereniging Haarlemmermeer Cebu

januari 3, 2014

De Haarlemmermeerse actie voor zusterstad Cebu op de Filipijnen heeft in totaal 219.618 euro opgebracht. Dit maakte de burgemeester Theo Weterings donderdagavond bekend op de nieuwjaarsreceptie in Hoofddorp.......
 

De Haarlemmermeerse actie voor zusterstad Cebu op de Filipijnen heeft in totaal 219.618 euro opgebracht.

Dit maakte de burgemeester Theo Weterings donderdagavond bekend op de nieuwjaarsreceptie in Hoofddorp.

Burgemeester Weterings en Jan Willem Ittman, voorzitter van de stedenbandorganisatie, waren beiden onder de indruk van het resultaat van de hulpactie.

Weterings betreurde het wel dat andere gemeenten en provincies niet hebben bijgedragen.

november 18, 2013

Vandaag is er een landelijke inzamelingsactie voor de getroffenen in de Filipijnen. Miljoenen Filipijnen zijn slachtoffer geworden van de verwoestende tyfoon Haiyan. Complete dorpen zijn van de kaart geveegd. MeerRadio besteedt de hele dag aandacht aan deze actie……..

Vandaag is er een landelijke inzamelingsactie voor de getroffenen in de Filipijnen. Miljoenen Filipijnen zijn slachtoffer geworden van de verwoestende tyfoon Haiyan. Complete dorpen zijn van de kaart geveegd en er zijn duizenden dodelijke slachtoffers.

MeerRadio besteedt de hele dag aandacht aan de inzamelingsactie.

Tot 6 uur vanmiddag worden interviews uitgezonden met vrijwilligers van de Stichting Vriendschapsband Haarlemmermeer Cebu (VHC) die door de jaren heen de Haarlemmermeerse zusterstad Cebu op de Filipijnen hebben bezocht.