MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Wijkraad Toolenburg

juni 30, 2016

De wijkraad Toolenburg blijft actief. Na een gesprek met burgemeester Theo Weterings en de wethouders Tom Horn en Marjolein Steffens hebben voorzitter Theo Vermeulen en drie andere bestuursleden besloten toch door te gaan......

HOOFDDORP - De wijkraad Toolenburg blijft actief.

Na een gesprek met burgemeester Theo Weterings en de wethouders Tom Horn en Marjolein Steffens hebben voorzitter Theo Vermeulen en drie andere bestuursleden besloten toch door te gaan.

Drie maanden geleden kondigde de wijkraad aan per 1 juli te gaan stoppen vanwege de kennelijke onwil van de gemeente om de bewonersorganisatie te betrekken bij onderwerpen die van belang zijn voor de Hoofddorpse wijk.

april 1, 2016

Alle leden van de wijkraad Toolenburg in Hoofddorp hebben aangekondigd hun werkzaamheden voor de wijk te willen stoppen.......

HOOFDDORP - Alle leden van de wijkraad Toolenburg in Hoofddorp hebben aangekondigd hun werkzaamheden voor de wijk te willen stoppen.

De wijkraad kwam dinsdagavond tot dit besluit uit onvrede met de houding van en het gebrek aan samenwerking op het gebied van participatie met de gemeente Haarlemmermeer.
 

juni 10, 2015

Zo’n twintig deelnemertjes aan de Toolenburger Plas Run hebben afgelopen zondag naast hun medaille gegrepen. Volgens Theo Vermeulen, voorzitter van de wijkraad, kwam dit door een misverstand.....

HOOFDDORP - Zo’n twintig deelnemertjes aan de Toolenburger Plas Run hebben afgelopen zondag naast hun medaille gegrepen. Volgens Theo Vermeulen, voorzitter van de wijkraad, kwam dit door een misverstand.

De wijkraad dacht nog zo’n honderd medailles van vorig jaar over te hebben, maar in werkelijkheid hadden ze er nog ruim zeventig, hetgeen voldoende was voor de kinderen die zich vooraf hadden ingeschreven, maar te weinig voor de twintig kinderen die zich pas zondag hadden opgegeven.