MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Wooncorporatie Ymere

juni 18, 2018

Woningcorporatie Ymere vindt de kritiek op de nieuwbouwplannen in Vijfhuizen 'oprecht jammer'........

Woningcorporatie Ymere vindt de kritiek op de nieuwbouwplannen in Vijfhuizen 'oprecht jammer'.

Omwonenden van de Groeneweg – Woudweg zijn het niet eens met de plannen.

Ymere wil op deze plek 20 oude seniorenwoningen slopen en vervangen door nieuwbouw van 35 betaalbare sociale huur appartementen voor één tot twee persoons huishoudens.

Het protest kreeg een gezicht door tussen twee bouwsteigers zwart landbouwplastic op te hangen om zo te laten zien hoe 'hoog' de nieuwe appartementen worden.

juni 13, 2018

Woningcorporatie Ymere wil 35 sociale huurwoningen bouwen aan de Groeneweg in Vijfhuizen, om aan de vraag naar sociale huurwoningen te voldoen......

Woningcorporatie Ymere wil 35 sociale huurwoningen bouwen aan de Groeneweg in Vijfhuizen, om aan de vraag naar sociale huurwoningen te voldoen.

Een groep inwoners van Vijfhuizen wil een andere mix van sociale huur- en koopwoningen en dat er lager gebouwd wordt.

In een reactie zegt Ymere dat de geplande woningen 6 meter hoog zijn en dat een gemiddelde standaard eengezinswoning met een schuin dak en zolder circa negen meter hoog is.

oktober 19, 2017

Woningcorporatie Ymere, gemeente Haarlemmermeer, stichting Meerwaarde en schuldhulpverlener Plangroep gaan intensief samenwerken om te voorkomen dat huishoudens met financiële problemen nog dieper in de schulden komen..........

HOOFDDORP - Woningcorporatie Ymere, gemeente Haarlemmermeer, stichting Meerwaarde en schuldhulpverlener Plangroep gaan intensief samenwerken om te voorkomen dat huishoudens met financiële problemen nog dieper in de schulden komen. Bij proeven in Amsterdam en Almere bleek dat huurachterstand een goede indicator is of mensen in de schulden dreigen te raken. Als de huur niet betaald wordt neemt Ymere snel contact op met de huurder. Wanneer blijkt dat er meer aan de hand is kunnen de instanties voortaan samen hulp bieden.