MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Ochtend van MeerRadio | 06:00 - 10:00
Share |

Content about Zorgcentrum De Meerstede

april 13, 2017

Dinsdag 25 april zal bij zorgcentrum De Meerstede in Hoofddorp het Alzheimer Café plaatsvinden.....

HOOFDDORP – Dinsdag 25 april zal bij zorgcentrum De Meerstede in Hoofddorp het Alzheimer Café plaatsvinden. 

De laatste tijd is in de media veel belangstelling voor de moeilijke en gevoelige onderwerpen dementie en euthanasie.

Anneke van Bemmel, arts van Steun en Consultatie bij Euthanasie in Nederland en gespreksleider Karin Loogman zullen bij het Alzheimer Café over deze onderwerpen in gesprek gaan.

november 1, 2016

Afgelopen zaterdag is een verpleger van Zorgcentrum De Meersestede in Hoofddorp opgepakt voor het bestelen van een aantal bewoners..... 

HOOFDDORP – Afgelopen zaterdag is een verpleger van Zorgcentrum De Meersteden in Hoofddorp opgepakt voor het bestelen van een aantal bewoners. 

Het verzorgingstehuis heeft al sinds september vermoedens dat meerdere bewoners regelmatig worden bestolen van contant geld.

Zes bewoners hebben op aanraden van een wijkagent aangifte gedaan, waarop de politie een onderzoek heeft ingesteld en camera’s heeft opgehangen.

Dit heeft er voor gezorgd dat afgelopen weekend een verpleger is aangehouden op de verdenking van diefstal.

januari 22, 2016

Tijdens het Alzheimercafé in Zorgcentrum De Meerstede in Hoofddorp wordt aanstaande dinsdag de dementia-App gepresenteerd.....

Tijdens het Alzheimercafé in Zorgcentrum De Meerstede in Hoofddorp wordt aanstaande dinsdag de dementia-App gepresenteerd.

De applicatie voor digitale tablets moet het dagelijks leven van zowel dementerende mensen als hun familieleden vergemakkelijken.

De app bevat een beeldtelefoon en een agenda waarin bijvoorbeeld staat wanneer medicijnen moeten worden ingenomen, of wat de activiteiten die dag zijn.

Landelijk zijn er al 25.000 gebruikers die voor deze App 10 euro per jaar betalen.