MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about winkelcentrum de Symfonie

juni 15, 2016

Zaterdag 18 juni zal in en rond winkelcentrum de Symfonie een Vaderdagevenement plaatsvinden......

NIEUW-VENNEP - Zaterdag 18 juni zal in en rond winkelcentrum de Symfonie een Vaderdagevenement plaatsvinden.

Tijdens deze dag zijn er tal van activiteiten en verschillende ondernemers hebben leuke acties in het kader van Vaderdag.

Zo zal MeerFietsen een banden-wissel spel houden, kan men meedoen aan de wedstrijd “spijkerbroekhangen” en kan men een mooie Porsche 944 bij Kroon komen bewonderen.

Verder deelt de HEMA ijsjes uit en kunnen kinderen in een workshop een echte vaderdagbeker maken, terwijl een dj voor de nodige muziek zal zorgen.

november 20, 2015

Anders dan in voorgaande jaren komt Sinterklaas zaterdag 21 november om 13.15 uur naar winkelcentrum Getsewoud in Nieuw-Vennep..... 

NIEUW-VENNEP – Anders dan in voorgaande jaren komt Sinterklaas zaterdag 21 november om 13.15 uur naar winkelcentrum Getsewoud in Nieuw-Vennep.

Omdat hij daar maar een uur kan blijven, vertrekt de Sint om 14.15 uur en gaat hij onder begeleiding van muziekpieten via de Verdilaan, de Eugenie Prévinaireweg en de Venneperweg naar de Schoolstraat.

Om 14.45 uur is hij dan in winkelcentrum de Symfonie, waar hij eveneens een uur lang aanwezig zal zijn voor alle kinderen.
 

november 22, 2014

Het college van B&W heeft bekend gemaakt dat de gemeentelijke parkeertarieven volgend jaar met 11 procent omhoog gaan.......

HOOFDDORP - Het college van B&W heeft bekend gemaakt dat de gemeentelijke parkeertarieven volgend jaar met 11 procent omhoog gaan.

Ook is besloten om het parkeertarief voor de ondergrondse parkeergarage bij het Vennepse winkelcentrum De Symfonie te verlagen naar 20 cent.

Op deze manier worden de winkeliers tegemoet gekomen, die het economisch moeilijk hebben.
 

oktober 9, 2014

Vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober vindt er een nieuwe hobby- en creamarkt plaats in winkelcentrum Symfonie in Nieuw-Vennep.....

NIEUW-VENNEP – Vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober vindt er een nieuwe hobby- en creamarkt plaats in winkelcentrum Symfonie in Nieuw-Vennep.

Bezoekers kunnen hier van alles vinden op het gebied van decoraties, kaarsen, sieraden, bloemsierkunst, zeepjes en nog veel meer. Verder zijn er kant-en-klare producten te koop, die bijvoorbeeld gekocht kunnen worden als cadeau voor de decembermaand. Maar ook is er materiaal beschikbaar om zelf thuis aan de slag te gaan.

Bron: Dichtbij.nl

oktober 2, 2014

Vanaf woensdag 1 oktober is het eerste uur parkeren in de parkeergarage onder de Symfonie in Nieuw-Vennep gratis....

NIEUW-VENNEP – Vanaf woensdag 1 oktober is het eerste uur parkeren in de parkeergarage onder de Symfonie in Nieuw-Vennep gratis. Hierna wordt 50 cent per half uur gerekend. Eerder betaalde men 70 cent voor het eerste uur. Voorzitter van de winkeliersvereniging Babs van Groenigen zegt hier erg blij mee te zijn. De winkeliers van de Symfonie hopen dat door deze maatregel het winkelcentrum nog beter bezocht zal worden.

september 26, 2013

Zaterdag 28 september om 11.00 uur verricht burgemeester Weterings de officiële openingshandeling van de feestweek ter gelegenheid van de viering van het tienjarig bestaan van winkelcentrum De Symfonie in Nieuw Vennep........

NIEUW VENNEP - Zaterdag 28 september om 11.00 uur verricht burgemeester Weterings de officiële openingshandeling van de feestweek ter gelegenheid van de viering van het tienjarig bestaan van winkelcentrum De Symfonie in Nieuw Vennep.
Tegelijkertijd krijgt hij het eerste exemplaar uitgereikt van het boekje ‘Ondergronds’, dat over het winkelcentrum gaat.
Auteur is Geertje Bos, die vrijwel wekelijks een artikel in het Witte Weekblad schreef.
Deze zijn nu gebundeld in het boekje.
 

mei 28, 2013

Problemen bij winkelcentrum De Symfonie in Nieuw-Vennep. Daar is maandagmiddag een 38-jarige man aangehouden. Hij heeft een dame vastgepakt en bedreigd. Het slachtoffer ging daarna een winkel in om de politie te bellen..... ...

NIEUW-VENNEP - Problemen bij winkelcentrum De Symfonie in Nieuw-Vennep. Daar is maandagmiddag een 38-jarige man aangehouden. Hij heeft een dame vastgepakt en bedreigd. Het slachtoffer ging daarna een winkel in om de politie te bellen.

Dat stelt 112 Meerlanden, de website met calamiteitennieuws.

Of de twee bekenden van elkaar zijn is niet duidelijk. De politie heeft de man, die uit Nieuw-Vennep komt, meegenomen naar het bureau. Hij is een cel gestopt om tot bedaren te komen.