20 April 2024

100x Soulkitchen op MeerRadio!

Donderdag 28 februari is alweer de honderdste uitzending van de Soulkitchen. Sinds november 2016 presenteren Jeroen van Schie en Dennis Stappers bij MeerRadio het programma met R&B, Dance, Lounge en Smooth-Jazz.
 
Beiden maakten enkele jaren terug bij JouwFM programma’s en gaan al jaren mee op de lokale radio. In de laatste maanden van JouwFM hadden Jeroen en Dennis al even samengewerkt en dat was goed bevallen. Een nieuwe show was snel geboren: de Soulkitchen.
 
Dennis met veel Dance Classics en Import uit de jaren 80 en Jeroen met Lounge en Smooth Jazz. Aangevuld met lekkere jaren 90 R&B en regelmatig een aparte track of pop hit uit de jaren 80.
 
Een belangrijk onderdeel van de show is de Na-Aper. Een lekker nummer en het origineel van vaak jaren geleden. De meeste obscure originele van nummers waar je het soms niet van verwacht weet Dennis uit zijn rijke collectie te toveren.
 
Al snel volgde meerdere nummers in de categorie inkeiler, indancer en injazzer … en niet te vergeten de Vocoder-Alert voor de platen met computer stemmen of waar de beroemde Talk-box in voorkomt.
 
De Soulkitchen, soms een beetje een chaos, maar altijd errrrggg lekker!
Elke donderdagavond tussen 7 en 9 uur op MeerRadio.