18 October 2024

Nederland uitgeschakeld voor EK finale

De halve finale tussen Nederland en Engeland zorgde woensdagavond ervoor dat de A4 praktisch leeg was.

Veel mensen keken naar de wedstrijd en dat was duidelijk te merken aan het aantal auto’s op de snelweg. Op de normaal gesproken drukke A4 was nu zo rustig dat de verkeersdrukte vergelijkbaar was met een vroege zondagochtend leek.

In de rust was de stand 1-1 dankzij een goal van Xavi Simons in de zevende minuut en een strafschop in de achttiende minuut van Harry Kane.

In de tweede helft van de wedstrijd in Dortmund scoorde Ollie Watkins in de laatste minuut het winnende doelpunt voor Engeland, waardoor Nederland is uitgeschakeld.

De finale gaat zondag 14 juli in Berlijn tussen Spanje en Engeland op het Europees Kampioenschap 2024.