1 March 2024

Dier van de week: Zus

Dier van de week: Zus

Dossiernummer: 1160731
Soort Huiskat: Europese korthaar
Geslacht: Vrouwelijk
Geboortedatum: 19 juni 2017
Aantal dagen in asiel: 9 dagen
Kan bij kinderen: Ja
Moet bij soortgenoten: Nee
Kan bij honden: Ja
Kan bij katten: Ja
Speciale zorg: Nee
Gecastreerd / Gesteriliseerd : Ja
Moet naar buiten: Ja
Wordt graag aangehaald: Ja
Boerderijkat: Nee
Beschikbaarheid Binnenkort beschikbaar

DIT IS ZUS, ONZE ALLEMANSVRIEND.
Haar oud-eigenaren hebben met pijn in het hart afstand van haar gedaan. Helaas kon Zus na de verbouwingen in haar vorige huis niet meer vrij naar buiten. Zij was gewend om altijd in en uit te lopen en dat dat nu niet meer kon, bleek een te grote frustratie voor haar.

Zus is dus op zoek naar een gezellig nieuw huisje. Eentje waar zij altijd zelf mag kiezen of ze binnen of buiten is.

Hier in de opvang hebben wij alleen nog maar leuke eigenschappen bij Zus ontdekt. Ook haar oud-eigenaren spraken vol lof over haar. Ze is een grote knuffelkont die van geen ophouden weet wat betreft aandacht krijgen en geven.

Ze is opgegroeid met haar broertje en met een sociale hond, dit verliep altijd vlekkeloos. Wij denken dat ze met de juiste introductie weer met een kat en eventueel ook hond kan samenwonen. Aan kinderen is ze ook gewend, dat gaat heel goed.

Zus is binnenkort beschikbaar, ze moet eerst nog een gebitsbehandeling ondergaan voordat zij geadopteerd mag worden. U kunt alvast uw interesse in haar kenbaar maken, dan plannen we mogelijk al een kennismaking met haar in.

Dus bent u gecharmeerd van deze gezellige dame? Mag ze bij u de hort op en krijgt ze eenmaal thuis weer een hoop liefde? Reageer dan gauw op Zus in een mail naar sdo@dierenbescherming.nl

Bron: Dierverzorging | Dierenopvang Haarlemmermeer