19 June 2024

Dier van de Week: Nord

Dier van de Week: Nord

21 FEBRUARI 2024 – Iedere week is Dierenopvang Haarlemmermeer op zoek naar een baasje voor één van de dieren. Deze week: NORD

Dossiernummer: 1160693
Soort: Huiskat (Europese korthaar)
Geslacht: Mannelijk
Geboortedatum: 22 juli 2018
Aantal dagen in asiel: 17 dagen
Kan bij kinderen: Vanaf 12 jaar
Moet bij soortgenoten: Nee
Kan bij honden: Onbekend
Kan bij katten: Nee
Speciale zorg: Nee
Gecastreerd/Gesteriliseerd: Ja
Moet naar buiten: Ja
Wordt graag aangehaald: Ja
Boerderijkat: Nee
Beschikbaarheid: Binnenkort beschikbaar

HEE JIJ DAAR, MIJN NAAM IS NORD!
Achter mijn knappe koppie schuilt een mooi karakter, zal ik wat meer over mezelf vertellen?

Ik ben een grote, vriendelijke reus. Met groot en reus doel ik vooral op mijn gewicht… ik mag namelijk wel wat afvallen. Ik ben de laatste tijd wat doorgeslagen in mijn liefde voor eten. Nu is het dus hoog tijd om wat te minderen, herkenbaar toch?

En vriendelijk, ja dat ben ik zeker! Nieuwe gezichten worden gauw goedgekeurd en dan begint mijn vragen om aandacht. Ik ben goed in kopjes geven en ik word heel graag aangehaald!

Andere dieren vind ik echt te spannend, ik ben liever solo. Met rustige kinderen boven de 12 jaar kan ik prima.

Verder heb ik niet zoveel eisen voor een eigen huis. Met genoeg ruimte, wat plekjes om mij in te kunnen verstoppen en lekkere mandjes, ben ik al heel tevreden. Op termijn zou ik ook graag naar buiten willen. Het belangrijkste is veel kriebeltjes krijgen van mijn huisgenoten.

Ik krijg binnenkort een gebitsbehandeling zodat ik met een schoon gebit kan verhuizen. In de tussentijd zou ik graag alvast mijn match ontmoeten! Reageer gauw op mij per mail naar sdo@dierenbescherming.nl