20 April 2024

Kunst- en boekenbeurs in de Rank Nieuw-Vennep

Van donderdag 11 april tot en met zaterdag 13 april wordt er de Kunst- en Boekenbeurs gehouden in de Rank in Nieuw-Vennep.
 
Tijdens deze beurs worden er niet alleen boeken aangeboden, gesorteerd op soort en categorie, maar zijn er ook een beperkte hoeveelheid LP’s, singles, puzzels en spelletjes te koop.
 
Op het gebied van kunst zijn er diverse schilderijen te bewonderen van verschillende kunstenaars, die allemaal verbonden zijn aan de kunstenaarsgroep “Het Kleurenpalet”.
 
Ook is er onder andere keramiek te zien, gemaakt door Rietje Schouten, houtobjecten van Dick Regenboog en houtreliëfs van Peter Millenaar.
 
Overige activiteiten

  • Er is een Priscilla-stand aanwezig waar verschillende handgemaakte spullen worden aangeboden, maar ook producten zoals diverse fruitsappen, appeltaart en boterkoek. 
    • Op donderdag, vrijdag en zaterdag zal het orgel en de vleugel regelmatig worden bespeeld, om de muzikale mogelijkheden ervan te demonstreren. 
    • Als extra wordt er op zaterdag, om 11.00, 12.00 en 13.00 uur, een rondleiding kerktoren aangeboden voor maximaal 8 deelnemers. 
    • Voor kinderen is er een leuke puzzeltocht in de kerk, waarbij je een gratis consumptie kunt verdienen. 
    • En ook de inwendige mens wordt niet vergeten: tijdens de beurs kun je in de zithoek genieten van een kopje koffie, thee of drankje.

 
De locatiereporter van MeerRadio neemt zaterdag 13 april een kijkje en geeft de luisteraars tussen 13.00 en 14.00 uur een indruk van de beurs.
 
Meer informatie: https://www.uitinhaarlemmermeer.nl/nl/agenda/details/q/resultnr/11/a_id/81592/titel/kunst-en-boekenbeurs
 

Foto: PR De Rank