20 February 2024

LET’S MAKE MEMORIES ACTIEDAG!

Vandaag, zaterdag 23 maart 2019, de eerste zaterdag van de lente, wordt de jaarlijkse actiedag Let’s Make Memories gehouden. 
 
In het programma kun je jouw favoriete plaat aanvragen. Je kan hiervoor zelf een donatiebedrag bepalen. 
Ga daarvoor naar:
https://letsmakememories.nu/verzoekplaat/
 
Vul het formulier in en luister naar één van deze vijf omroepen die de actiedag LIVE uitzenden:
RTV Amstelveen, RickFM, MeerRadio, JammFM en Radio Aalsmeer.
 
En als je wil bijdragen aan dit mooie doel: dit is het IBAN-rekeningnummer: NL 74 RABO 0316686360 t.n.v. Stichting Living Memories.
 
In sporthal De Waterlelie aan de Dreef 7 in Aalsmeer gaan ruim 35 spinningteams vanaf 10 uur fietsen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Living Memories. Verslaggevers zijn Patricia Hooftman en Anne Bareman.
 
Er wordt een judo-demonstratie gehouden en de band Hollands Diep geeft een spetterend optreden. Van 9 uur ’s morgens tot half 7 is de sporthal geopend en kun je de actiedag bijwonen. De toegang is geheel gratis, al is een donatie voor de stichting natuurlijk altijd welkom!
 
In de regio worden allerlei acties gehouden, zo worden bij dansschool Live Life & Dance Center aan de Minaret 1 in Hoofddorp plantjes verkocht, de opbrengst is uiteraard bestemd voor de stichting.  
 
Daarnaast rijdt er op deze dag een klusteam rond die allerlei kleine klusjes tegen betaling gaat verrichten. Zij gaan o.a. naar Dierenspeciaalzaak Hoofddorp om een vogelkooi schoon te maken, af te stoffen en te stofzuigen. 
 
ZO ZIET HET PROGRAMMA ER VANDAAG UIT: 
 9 tot 11 uur: Alex van Moort en Ernst Jan Wilhelmis van RTV Amstelveen 
11 tot 1 uur: Monique Musch en Frank van Agtmaal van RickFM
1 tot 3 uur: Dirk-Jan Emans en Kevin van Leeuwen van MeerRadio
3 tot 5 uur: Martin Rodenburg en Marcel Hergaarden van JammFM 
5 tot 7 uur: Esther Sparnaaij en Peter Boogaard van Radio Aalsmeer
Regie: Paul Bruines van MeerRadio

 
De Stichting Living Memories wil het voor zoveel mogelijk ouders, broers en zussen van kinderen die gaan overlijden mogelijk maken hun dierbare dichtbij zich te houden door middel van een audio- of videoportret. Deze portretten worden kosteloos aan de nabestaanden aangeboden. De stichting wil hen hiermee steunen in de moeilijke periode die gaat komen.