17 July 2024

MeerCompleet met William Hölzel

MeerCompleet met William Hölzel

Het gezelligste familieprogramma van Haarlemmermeer is MeerCompleet met William Hölzel.
Maak zondag 26 mei kans op het MeerRadio prijzenpakket met het spel Teleding!

DIT ZIJN DE AANWIJZINGEN VOOR ZONDAG:
++ Ik heb blaadjes, maar geen takken
++ Ik kan je informeren en entertainen, met verhalen en plaatjes
++ Mensen vouwen me soms dubbel, maar ik kan ook gebonden zijn

WAT BEN IK?
Maak kans op een voucher voor één uur gratis bowlen voor 6 personen bij Claus Bowling, een voucher voor een gratis vliegles in een Boeing 737 Next Generation simulator van www.avanti-aviation.nl en de nieuwe single van Gerry Holland “Er Is Een Amsterdammer Dood Gegaan” met handtekening!! Ook de nieuwe single van Henk Dissel “Alles met jou”.

MAIL DE OPLOSSING ZONDAG 256 MEI VOOR HALF 12 NAAR: STUDIO@MEERRADIO.NL