18 July 2024

Zondag om 10 uur MeerCompleet met Maurice van Dam

Zondag om 10 uur MeerCompleet met Maurice van Dam

Het gezelligste familieprogramma van Haarlemmermeer is MeerCompleet met Maurice van Dam.
Maak zondag 12 mei kans op het MeerRadio prijzenpakket met het spel Teleding!

DIT ZIJN DE AANWIJZINGEN VOOR ZONDAG:
++ Zonder wind werk ik niet
++ Ik sta ook in de zee met mijn collega’s
++ Ik lever energie op

WAT BEN IK?
Maak zondag 12 mei kans op een voucher voor één uur gratis bowlen voor 6 personen bij Claus Bowling, een voucher voor een gratis vliegles in een Boeing 737 Next Generation simulator van www.avanti-aviation.nl en de nieuwe single van de  Gerry Holland “Er Is Een Amsterdammer Dood Gegaan” met handtekening!!

MAIL DE OPLOSSING ZONDAG 12 MEI NAAR: STUDIO@MEERRADIO.NL

MEERCOMPLEET: 10.00 – 12.00 UUR OP MEERRADIO