21 June 2024

Tafel van Veel nu ook in Haarlemmermeer

Tafel van Veel nu ook in Haarlemmermeer

Vanuit thema’s als Verbinden en Ontmoeten zijn de laatste jaren veel plaatselijke initiatieven opgezet. In Haarlem is bijvoorbeeld de “Tafel van Veel” ontstaan in 2017 en op verschillende plaatsen heeft dat navolging gekregen.

Vanaf februari zijn er ook “Tafels van Veel” In Haarlemmermeer. Op iedere maandag kun je voor de Tafel van Veel terecht bij Plein 14, Raadhuisplein 14 in Hoofddorp en iedere dinsdag bij Massada, Handelplein 1 in Nieuw-Vennep.

Samen eten schept een band. Dus: wanneer je alleen bent en je houdt ervan om uit eten te gaan: wat houd je tegen om aan te schuiven bij de Tafel van Veel? Nieuwe mensen ontmoeten is spannend en uitdagend.

En wil je iemand meenemen om samen nieuwe contacten te maken? Natuurlijk kan dat. Hoe mooi kan het zijn om samen lekker te eten? En te ontmoeten? U bent nooit alleen want er is altijd een host van de Tafel van Veel aanwezig om u te verwelkomen. Bij de Tafel van Veel Haarlemmermeer hoef je bij de restaurants niet te reserveren.

Bij Massada is het wel prettig als je vooraf je komst aankondigt. Bij plein 14 kun je van de kaart bestellen en kun je ook voor minder dan €15 euro eten. Voor € 15,00 zet Massada een gevarieerde hoofdmaaltijd naar keuze voor van vis, vlees of vegetarisch. De drankjes zijn verder voor eigen rekening.

Maandagen Plein 14 in Hoofddorp inloop om 18.00. Tel: 023 2003906 Dinsdagen Massada in Nieuw-Vennep inloop 18.00. Tel: 0252 684399 Voor vragen en of melden komst, kun je ook contact opnemen met coördinator Nanda van Zoolingen, nvanzoolingen@kpnplanet.nl of 06 54 777 813.

Foto: MeerRadio