26 May 2024

Vacature: Social media-redacteur

MeerRadio is een vrijwilligersorganisatie. Samen met vele vrijwilligers bieden wij door middel van diverse radio programma’s nieuws, cultuur en entertainment aan de luisteraars van de gemeente Haarlemmermeer en daarbuiten via internet.

We zijn op zoek naar nieuwsgierige, doelbewuste, objectieve en positieve medewerkers. De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn eindeloos.

VACATURE: SOCIAL MEDIA-REDACTEUR

Wij zijn op zoek naar een social media-redacteur voor het wekelijkse radioprogramma ‘Sophie Volgt’ dat iedere dinsdagavond van 19:00 tot 21:00 uur op MeerRadio gepresenteerd wordt door Sophie van de Meeberg.  
Je schrijft social media gerelateerde berichten, denk hierbij aan berichten over Facebook, Snapchat, Instragram en Twitter. Je gaat op zoek naar belangrijk nieuws, hypes op het internet en zoekt iedere week een ‘Vlogger van de week’.
Presentatrice Sophie van de Meeberg ontvangt wekelijks gasten in de studio of telefoneert met ze over verschillende onderwerpen. Deze gasten regelt ze zelf.

Profiel
· Uitstekende beheersing Nederlandse taal, Engels is geen vereiste maar wel handig.
· Affiniteit met social-media
· Nieuwsgierig, doelbewust, objectief, kritisch, positief en een oog voor actualiteit

Wat bieden wij
Bij MeerRadio krijg je de kans om kostbare ervaring op te doen, en het is er ook gezellig!
Daarnaast doet MeerRadio steeds meer aan scholing van vrijwilligers.
Bij MeerRadio hebben in de loop der jaren veel mensen het vak geleerd.

Is dit iets voor jou?
Stuur dan je C.V. naar presentatrice Sophie van de Meeberg: sophievolgt@meerradio.nl o.v.v. social media-redacteur en beschrijf waarom en op welke manier jij ons team kan aanvullen voor de streekomroep van Haarlemmermeer. Tot snel!