20 February 2024

Vandaag in MeerMagazine

Vandaag in MeerMagazine

Gert-Jan van Büseck presenteert vanavond tussen 18 en 19 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.
 
In deze uitzending praten we met gasten over zeer verschillende onderwerpen.
 
In het eerste deel is wethouder Marjolein Steffens te gast. Met haar praten we over het jeugdonderzoek wat de gemeente Haarlemmermeer is gestart voor kinderen/jongeren van 8 tot 18 jaar.
 
In het (digitale) onderzoek komen diverse onderwerpen aan bod: de thuissituatie, school en studie, werk en inkomen, sport, sociale relaties, evenals hun dromen én zorgen over de toekomst
 
Daarna geeft politieke redacteur Henk van der Eem zijn mening over de gebeurtenissen en ontwikkelingen op en aan het raadhuisplein in Haarlemmermeer.

In het tweede deel van ons programma praat Gert-Jan met een andere wethouder. Mariette Sedee de wethouder van Ruimtelijke ordening, Milieu en Agrarische Zaken. Het onderwerp is naast haar ervaring van de eerste vijf maanden van haar wethouderschap ook de subsidieregeling kwaliteitsimpuls polderlinten. Heel veel nieuwe bomen rond boerderijen en in Park21.
 
MeerMagazine is een programma van: Gert-Jan van Büseck, Roel van Luijk, Anneke van der Helm, Henk van der Eem, Gerben Kessen en Cees van Rhijn.