21 June 2024

Zodag 17 maart MeerCompleet met Teleding

Zodag 17 maart MeerCompleet met Teleding

Het gezelligste familieprogramma van Haarlemmermeer is MeerCompleet met Robert Hooiveld en William Hölzel. Maak kans op het MeerRadio prijzenpakket met het spel Teleding!

DIT ZIJN DE AANWIJZINGEN VOOR ZONDAG 17 MAART:
++ Ik ben eigenlijk een soort pan met gaten
++ Bij gebruik word ik boven de gootsteen gehouden
++ Nog even opschudden en mijn inhoud kan de pan weer in

WAT BEN IK?

Maak zondag 17 maart kans op een voucher voor één uur gratis bowlen voor 6 personen bij Claus Bowling, een voucher voor een gratis vliegles in een Boeing 737 Next Generation simulator van www.avanti-aviation.nl en het nieuwe album van Gordon “Album van mijn Leven”, niet als CD maar als USB-kaart.

MAIL DE OPLOSSING ZONDAG 17 MAART NAAR: STUDIO@MEERRADIO.NL

MEERCOMPLEET: 10.00 – 12.00 UUR OP MEERRADIO