Word vrijwilliger bij MeerRadio

MeerRadio is al sinds 2007 de bron voor lokaal nieuws en muziek in Haarlemmermeer. Dat kunnen we alleen bereiken dankzij de inzet van ons enthousiaste team van meer dan 80 vrijwilligers. Kom jij dat team versterken?

Samen werken we aan een breed aanbod van nieuws, cultuur en entertainment, gericht aan alle inwoners van Haarlemmermeer. Dat doen we via onze goed uitgeruste redactie, professionele radiostudio en natuurlijk hier op MeerRadio.nl.

We bieden iedereen die bij MeerRadio start de benodigde uitleg en training. Daarnaast krijg je een buddy die je helpt met al je vragen. Op die manier kan je jezelf ontwikkelen tot ervaren mediamaker. En nog veel belangrijker: het is heel leuk om samen te bouwen aan een professioneel mediabedrijf!

(Nieuws)redacteur

Redacteuren zijn de kern van onze omroep. Onze nieuwsredactie zorgt elke dag voor het laatste nieuws op de radio en website. Daarnaast werken veel radioprogramma’s met redacteuren die items voorbereiden, interviews uitwerken, etc.

(Programma)technicus

Als programmatechnicus zorg je er in onze professionele radiostudio voor dat onze programma’s strak klinken en vlekkeloos verlopen. Daarnaast hebben we een technisch team dat onze studio in topvorm houdt.

Nieuwslezer

Onze luisteraars willen op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen in Haarlemmermeer. Daarom spreken onze nieuwslezers elke dag een aantal nieuwsblokken in die elk uur worden uitgezonden op MeerRadio.

Verslaggever

Het liefst verslaan wij nieuws vanaf de plek waar het gebeurt! Onze verslaggevers zijn verbonden aan een van onze programma’s en doen op vaste tijden interviews en verslag vanaf evenementen en andere gebeurtenissen.

Presentator / DJ

Onze presentatoren brengen op MeerRadio elke dag meer nieuws en meer muziek! Daarvoor zenden we 24/7 uit met een mix van strakke muziekprogramma, gezellige magazines en met inhoudelijke interviews.

Sales

Naast subsidie zijn reclames onze belangrijkste inkomstenbron. Daarom zijn we op zoek naar mensen met een goed netwerk in ondernemend Haarlemmermeer, die het leuk vinden om adverteerders te werven.

Neem alvast een kijkje achter de schermen:

Kom jij onze omroep versterken?

Bovenstaande functies zijn slechts voorbeelden. Er zijn nog veel meer mogelijkheden om de omroep te verrijken. Dus heb jij een heel andere kwaliteit waarmee je ons vooruit wil helpen? Of lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan, maar weet je niet precies in welke rol? Laat het dan ook weten! We gaan graag met je in gesprek om samen te kijken hoe je bij kan dragen aan ons doel: meer nieuws, meer muziek in Haarlemmermeer!