13 June 2024

Zondag 3 september MeerCompleet met Teleding

Het gezelligste familieprogramma van Haarlemmermeer is: MeerCompleet met Maurice van Dam. Maak zondag 3 september kans op het MeerRadio prijzenpakket met het spel Teleding!

DIT ZIJN DE AANWIJZINGEN VOOR ZONDAG:
++ Eigenlijk ben ik een grote opvangbak
++ Mijn inhoud kan variëren van 80 tot 800 liter
++ In de meeste gevallen sta ik onder een hemelwater afvoer

WAT BEN IK?
Maak zondag 3 september kans op een voucher voor één uur gratis bowlen voor 6 personen bij Claus Bowling, een voucher voor een gratis vliegles in een Boeing 737 Next Generation simulator van www.avanti-aviation.nl en het MeerCompleet Zomerpakket met nieuwe singles van Jannes “Monika”,  Gerry Holland “Mijn Liefde Is Niet Blind” en het album van Perry Zuidam “Een Blijvende Herinnering”.

MAIL DE OPLOSSING ZONDAG 3 SEPTEMBER NAAR: STUDIO@MEERRADIO.NL

MEERCOMPLEET: ZONDAG 3 SEPTEMBER 10.00 – 12.00 UUR OP MEERRADIO

Productie: Richard Kwant