4 March 2024

Zondag in MeerMagazine

Zondag in MeerMagazine

Zondag 5 november om 12 uur en 18 uur is de negende uitzending van MeerMagazine van het politieke seizoen 2023-2024. De presentatie is in handen van Ruud Kroes.

Om te beginnen het weekoverzicht van Cees van Rhijn.

Vervolgens een interview van Carla Blesgraaf, werkzaam bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente Haarlemmermeer. Zij heeft het initiatief genomen voor een “Prikkelarm” stembureau tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Henny Beijer praat met haar.

Het weerbericht van Roland Mulder is na het lokale nieuwsbulletin met Cees van Rhijn  op het halve uur en om kwart voor het tweede interview van Henny Beijer.
Speciaal voor de komende Tweede Kamerverkiezingen heeft hij de komende weken interviews met kandidaten uit Haarlemmermeer.

Zondag praat hij Simone Richardson uit Lijnden (foto). Zij staat op de 32ste plaats voor de VVD tijdens de Tweede Kamerverkiezingen op 22 november a.s.

MeerMagazine is een programma van Ruud Kroes, Henny Beijer, Cees van Rhijn, Vijay Sampatsing en eindredacteur Ton van Draanen

Na de uitzending van zondag 5 november 12.00 tot 13.00 uur is het programma terug te luisteren via uitzending gemist op de site van MeerRadio.