1 March 2024

Zondag om 10 uur MeerCompleet met Teleding

Zondag om 10 uur MeerCompleet met Teleding

Het gezelligste familieprogramma van Haarlemmermeer is: MeerCompleet met Maurice van Dam. Maak kans op het MeerRadio prijzenpakket met het spel Teleding!

DIT ZIJN DE AANWIJZINGEN VOOR ZONDAG 5 NOVEMBER:
++ Soms zie je mij met twee wielen, maar ben het meest te zien met één wiel
++ Ik heb twee handvatten
++ Ben ik niet in gebruik dat sta ik meestal rechtop

WAT BEN IK?
Maak zondag 5 november kans op een voucher voor één uur gratis bowlen voor 6 personen bij Claus Bowling, een voucher voor een gratis vliegles in een Boeing 737 Next Generation simulator van www.avanti-aviation.nl en het MeerCompleet singlepakket met de nieuwe platen van Jannes “Monika”,  De Legendes “Stappen” en Perry Zuidam “Hasta La Vista”.

MAIL DE OPLOSSING ZONDAG NAAR: STUDIO@MEERRADIO.NL

MEERCOMPLEET: ZONDAG 5 NOVEMBER 10.00 – 12.00 UUR OP MEERRADIO

 Productie: Richard Kwant