26 February 2024

Zondag om 10 uur MeerCompleet met TeleDing

Zondag om 10 uur MeerCompleet met TeleDing

Het gezelligste familieprogramma van Haarlemmermeer is: MeerCompleet met Maurice van Dam. Maak kans op het MeerRadio prijzenpakket met het spel Teleding!

DIT ZIJN DE AANWIJZINGEN VOOR ZONDAG 8 OKTOBER:
++ Ik bied schaduw als ik uitgeschoven ben
++ Ik hang aan de gevel
++ Ik heb minimaal twee poten

WAT BEN IK?
Maak zondag 8 oktober kans op een voucher voor één uur gratis bowlen voor 6 personen bij Claus Bowling, een voucher voor een gratis vliegles in een Boeing 737 Next Generation simulator van www.avanti-aviation.nl en het MeerCompleet singlepakket met de nieuwe platen van Jannes “Monika”,  De Legendes “Stappen”, Perry Zuidam “Hasta La Vista” en Grad Damen “Nou Ga”.

MAIL DE OPLOSSING ZONDAG 8 OKTOBER NAAR: STUDIO@MEERRADIO.NL

MEERCOMPLEET: IEDERE ZONDAG VAN 10.00 – 12.00 UUR OP MEERRADIO

Productie: Richard Kwant